Τρίτη 29 Απριλίου 2014

του ΙΑΚΩΒΟΥ Ε. ΑΒΡΑΜΙΔΗ υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με την ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δήμου Παύλου Μελά

Αγαπητοί συνδημότες|
Περνάμε μια από τις πιο βίαιες οικονομικές κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας και οι πολιτικοί υπαίτιοι, αυτοί που "μαζί τα φάγανε", με τις πολιτικές, τον ανορθολογισμό και το πελατειακό τους κράτος, αντί ως τραγικοί υπόλογοι να κάνουν πολιτικό χαρακίρι, έχουν αγκιστρωθεί στην εξουσία και προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να μας "σώσουν".
Το ίδιο θέατρο του παραλόγου, με διαστάσεις φάρσας επιπλέον, μιας και στις μικρές κοινωνίες είμαστε όλοι γνωστοί μεταξύ μας, βλέπουμε να διαδραματίζεται και με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές. 
Παρακολουθούμε πλέον πως εκτός από  "πρωτογενές πλεόνασμα",  έχουμε και πλεόνασμα πολιτικής παρθενογέννεσης και τυχοδιωκτισμού.
Οι ίδιοι άνθρωποι που με μοναδικό οδηγό τις κομματικές και προσωπικές τους φιλοδοξίες, και όπλα τον αμοραλισμό, την αναξιοκρατία, τις πελατειακές σχέσεις και την παντελή απουσία  γνώσης και οράματος, χρεοκόπησαν το Δήμο, παραμόρφωσαν τη φυσιογνωμία της πόλης, διέλυσαν τα κύτταρα της τοπικής κοινωνίας, τις γειτονιές και κατέστρεψαν ανεπανόρθωτα το περιβάλλον και τον πολιτισμό, οι ίδιοι άνθρωποι, συσπειρωμένοι πλέον σε ετερόκλητους ιδεολογικά σχηματισμούς, ως δήθεν ακομμάτιστοι πλέον και με μόνο κίνητρο τα προσωπικά πάγια της ύπαρξής τους, διεκδικούν και πάλι την εξουσία και τον Δήμο.
Ο Δήμος όμως είμαστε εμείς, οι πολίτες του. Ας πάψουμε σαν θεατές να παρακολουθούμε να ανακυκλώνουν το ίδιο έργο και να μας κλέβουν τη ζωή. Παρά τις διαφορές μας, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με οδηγό τα προβλήματα, με γνώση, όραμα, αγωνιστικότητα και με σεβασμό στην ιστορία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον, να προσπαθήσουμε ν΄αλλάξουμε τη ζωή μας.

ΙΑΚΩΒΟΣ Ε. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
Γιατρός
Διευθυντής στην Α΄Παθολογική Κλινική-Διαβητολογικό Ιατρείο
του Νοσοκομείου "Γ. Παπανικολάου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ