Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

47 χρόνια απο τη μαύρη επέτειο

Συνεχίζουμε τον αγώνα για κοινωνικά, εργασιακά και πολιτικά δικαιώματα, για ανθρώπινη αξιοπρέπεια, για δημοκρατία και ελευθερία.


21η Απριλίου 1967. Καταλύεται η Δημοκρατία στην Ελλάδα με στρατιωτικό πραξικόπημα.
47 χρόνια από την επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας στη χώρα μας, βρισκόμαστε αντιμέτωποι-ες με μια ολομέτωπη επίθεση ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας, αλλά και την ίδια τη δημοκρατία.
Οι αγώνες εκείνης της εποχής μας δίνουν και σήμερα τη δύναμη για να αγωνιστούμε πιο μαζικά και ενωτικά σε κάθε προσπάθεια περιορισμού της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων μας, γνωρίζοντας ότι η αλλαγή των συσχετισμών περνά μέσα από τους συλλογικούς αγώνες  σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Τιμούμε όλους εκείνους που πρωταγωνίστησαν στον επτάχρονο αντιδικτατορικό αγώνα , τους αγωνιστές της δημοκρατίας, που υπερασπίστηκαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τη δημοκρατία και την ελευθερία απέναντι στην ξενόφερτη αμερικανοκίνητη χούντα.
Οι αγώνες τους μας δίνουν δύναμη και σήμερα. Ο αγώνας για τη δημοκρατία και την ελευθερία  και την ανεξαρτησία είναι πάντα επίκαιρος και άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα για το σοσιαλισμό.
Το σημερινό μήνυμα αντίστασης είναι η ανατροπή της κυβέρνησης και της μνημονιακής  πολιτική της , ενάντια  στον αυταρχισμό , την καταστολή των αγώνων και τον περιορισμό της λαϊκής κυριαρχίας .
21η Απριλίου 2014. Συνεχίζουμε τον αγώνα για κοινωνικά, εργασιακά και πολιτικά δικαιώματα, για ανθρώπινη αξιοπρέπεια, για δημοκρατία και ελευθερία.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ