Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Άρωμα νίκης ανέδυε σήμερα, Κυριακή 13 Απριλίου 2014, το κλειστό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Χρ. Τσακίρης», στην ανοικτή Συνέλευση, της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, για την έγκριση του προγράμματος και του ψηφοδελτίου.
    Σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα του θεάτρου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά, Τάσος Σταμπουλής και οι Δημοτικές Κινήσεις, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΗ που τον στηρίζουν, έδωσαν βροντερό παρόν και παρέδωσαν μαθήματα δημοκρατικής λειτουργίας, σαν δείγμα του τρόπου με τον οποίο είναι αποφασισμένοι να διοικήσουν τον Δήμο.
    Συζητώντας και εγκρίνοντας το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο, με το οποίο κατεβαίνουν στις εκλογές, απέδειξαν ότι διαθέτουν όραμα, τεκμηριωμένο προγραμματικό λόγο, επιστημονική γνώση, διάθεση, πίστη και αγωνιστική αποφασιστικότητα, για ν’ αλλάξουν τα πράγματα στον Δήμο και στη ζωή  των πολιτών.
     Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε, εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία, μέσα από συμμετοχική διαδικασία και θα συνεχίζει, να βελτιώνεται, διαδικτυακά, γιατί είναι ένα πρόγραμμα ανοικτό στις προτάσεις και στις ιδέες.
    Το ψηφοδέλτιο, που αριθμεί μέχρι στιγμής εβδομήντα άτομα, περιλαμβάνει έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και νέους που κατέρχονται για πρώτη φορά στο στίβο της αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες, εργαζόμενους και υπαλλήλους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνταξιούχους και ανέργους. Τις επόμενες μέρες, το ψηφοδέλτιο, θα ολοκληρωθεί με τρόπο, ώστε ν’ αποτελεί το πιο σημαντικό εργαλείο, για την κατάκτηση της νίκης και την διοίκηση του Δήμου, μετά τις εκλογές.
    Όπως τονίσθηκε με κάθε τρόπο κατά την παρουσίαση και συζήτηση του προγράμματος, πρέπει να μπει τέλος στους δήθεν “ανεξάρτητους” υποψήφιους διεκδικητές της διοίκησης του Δήμου, γιατί όχι μόνο ανεξάρτητοι δεν είναι, αλλά τόσο πολύ εξαρτημένοι, από τις κυβερνήσεις που οδήγησαν τη χώρα και την κοινωνία μας στην καταστροφή, που προετοιμάζουν για την επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών, την ολοκλήρωση του καταστροφικού τους ρόλου και για τον Δήμο μας.
    Το πρόγραμμα του υποψήφιου Δημάρχου, διαρθρώνεται σε πέντε άξονες.
    Σε κάθε άξονα, περιλαμβάνονται αναλύσεις και προτάσεις, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διοικηθεί ο Δήμος, ώστε να βγει η πόλη μας, από την απαξίωση και την παρακμή. Να ενταχθεί ο πολίτης, στην διαδικασία συζήτησης και λήψης των αποφάσεων που τον αφορούν.
Ο τόπος χρειάζεται Αλλαγή θεσμών και προσώπων.

Χρειάζεται δημοκρατία και δικαιοσύνη.
Χρειάζεται εντιμότητα. Χρειάζεται σχέδιο.  
Χρειάζεται άσκηση εξουσίας με διαφάνεια, λογοδοσία και κοινωνικό έλεγχο.
Χρειάζεται έξοδο από την κρίση.
Χρειάζεται  μια πραγματική  αυτοδιοίκηση

Έφτασε η ώρα!
    Ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε ν’ αλλάξουμε τον Δήμο και τη ζωή μας, ριζικά!


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ