Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Δελτίο Τύπου
Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά


Την Κυριακή 13 Απριλίου 11 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Χρήστος Τσακίρης της Σταυρούπολης καλούμε τα μέλη ,τους φίλους και τους κατοίκους του Δήμου Παύλου Μελά  να εγκρίνουν και να επικυρώσουν το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας.
Ανοιχτά- Δημόσια- Δημοκρατικά -Συλλογικά προχωράμε για να συνθέσουμε ιδέες ,να ενεργοποιήσουμε ανθρώπους , να δώσουμε μαζί τη μάχη της Ελπίδας ενάντια στη μιζέρια που μας έχουν καταδικάσει..
Εμείς ξέρουμε  τι ουσιαστικό έχουμε να φέρουμε στην Πόλη. Εμείς θέλουμε την αυτοδιοίκηση  γνήσιο  θεσμό τοπικής εξουσίας, ανεξάρτητη, ισχυρή, αδούλωτη, ακηδεμόνευτη, χειραφετημένη, συμμετοχική δημοκρατική, διάφανη, διεκδικητική, δίπλα στον πολίτη, στις ανάγκες  και στα προβλήματα του.
Διατρανώνουμε την θέληση και την απόφαση μας να κρατήσουμε ζωντανή την αυτοδιοίκηση ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων.
Διεκδικούμε όλα όσα μας ανήκουν, δεν τους χαρίζουμε τίποτα.
Ελάτε να δώσουμε ΠΟΛΙΤΙΚΗ απάντηση απέναντι στα προβλήματα μας και να μην υποκύψουμε σε προσωπικές κολακείες τα ταξίματα και τα μικρορουσφέτια.
Γίνε συμμέτοχος μαζί μας σε αυτό που θα μας κάνει παρέα, γειτονιά, αλληλέγγυα κοινότητα Ανθρώπων. Μια πόλη  που θα «αναπνεύσουν» ιδέες και άνθρωποι τον αέρα της δημιουργίας και της προοπτικής.
Πάρτο  απόφαση μπορείς… να αλλάξεις τη ζωή σου και την πόλη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ