Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΑΤΣΗ στην ΕΥΚΑΡΠΙΑ κατά την προεκλογική συγκέντρωση της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΑΤΣΗ στην ΕΥΚΑΡΠΙΑ κατά την προεκλογική συγκέντρωση της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

"Συνδημότισσες, συνδημότες σας καλωσορίζω στην πλατεία σας, που γνωρίζω πάρα πολύ καλά από τις συγκεντρώσεις, τις συναυλίες, τα γλέντια που κάναμε, θυμωμένοι για τα σχέδια ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ, χαρούμενοι για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ τους, εξοργισμένοι για την έφοδο των ΜΑΤ, περήφανοι για τον ωραίο Αγώνα μας.
Σ' αυτή την πόλη που έπρεπε να αναπλαστεί και να μετατραπεί ο χώρος του ΣΜΑ κι η παλιά χωματερή , στα ΤΕΜΠΗ της Ευκαρπίας, τα οποία θα επισκέπτονταν με οργανωμένες εκδρομές όχι μόνο Θεσσαλονικείς και Μακεδόνες αλλά κάτοικοι απ' όλη τη χώρα. Αντίθετα με την Αυτοδιοικητική Μαφία που θέλει εδώ τα σκουπίδια απ' όλη τη Μακεδονία. Γι' αυτό αφήνουν κάθε μέρα να κυλάει στη γη της,  5 κ.μ. σκουπιδόζουμο.
Γνωρίζω πολύ καλά και το ΤΙΤΑΝ, το δρόμο μέχρι εκεί αλλά και τις υπόγειες διαδρομές με τις οποίες η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ το διατηρεί δίπλα στις αυλές μας, το ταΐζει με υπολείμματα απορριμμάτων και το προορίζει για την καύση των σκουπιδιών, υπακούοντας στη ΜΕΡΚΕΛ και τον ΦΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ.
Γνωρίζω πολύ καλά το Μιχάλη Σπάσο, το Δημήτρη Ζέρβα, το Γιάννη Μπιντάκο, το Γιάννη Γρηγοριάδη, το Γιώργο Παπακωνσταντίνου που ήταν εδώ και τώρα κοσμούν το ψηφοδέλτιο της φίλης και συντρόφισσας ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, η οποία είναι ιδρυτικό μέλος του ΔΙΚΤΥΟΥ 50. Ήταν στο ΣΜΑ και όταν αντιμετώπιζε τα ΜΑΤ στο χώρο μα ήταν και στη Βουλή, όταν η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ επέβαλε και προωθούσε την ερημοποίηση της περιοχής. Και σίγουρα θα είναι και στη συνέχεια
Εδώ σμίξαμε απλοί άνθρωποι και στυλώσαμε με πείσμα τα πόδια γιατί θέλουμε να χαλάσουμε τα σχέδια των τοποτηρητών της κυβέρνησης, που κάνουν τάχα πως διαφωνούν με τον ΣΜΑ και την καύση στο ΤΙΤΑΝ.
Ρωτάω και ρωτήστε τους κι εσείς:
- Πού ήταν, όταν ο Γεράνης έφερνε τα ΜΑΤ;
- Είναι ή δεν είναι στην ίδια παράταξη με τον Μπουτάρη, το Σίμο και τον Κυρίζογλου;
- Υποστηρίζουν ή όχι τον Γιάννη Τζιτζικώστα για περιφερειάρχη, ο οποίος συμφωνεί με το έργο - ταφόπλακα στην περιοχή;
Εδώ λοιπόν μάθαμε να ξεχωρίζουμε και τους εχθρούς μας. Κι ο μεγαλύτερος του είναι ο φερόμενος ως Δήμαρχος κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος που συμμετέχει και συναποφασίζει με το Γεράνη και τον Καμαρινό και το Σίμο. Ο οποίος δεν παραιτήθηκε από τη διοίκηση , αν και έτσι αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ το Δημοτικό Συμβούλιο και συμμετέχει ακόμα. Το ίδιο κάνει και το άλλο του μέλος στο ΦΟΔΣΑ, αντιδήμαρχος , κ. Δαμάσκος. Το ίδιο επίσης και ο  κ. Κουτσονικόλας εκπροσωπώντας τον κ. Θεοδωρίδη και τώρα τελευταία υποψήφιος με τον κ. Δεμουρτζίδη.
Εδώ βάλαμε και απουσίες με ερωτηματικά και ΑΠΟΥΣΙΕΣ  ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ.
Πρώτα στους αντιδημάρχους, το Γραμματέα και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Ευκαρπίας. Ιδίως όσους διετέλεσαν και Δήμαρχοι παλιά. Το δε Τοπικό Συμβούλιο ήταν σε διαρκή κοπάνα από τον Αγώνα.
Εδώ από την άλλη σμίξαμε  με απλούς αγωνιστές που τώρα είναι στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Σταμπουλή.  Με το Δημοτικό Σύμβουλο Τάκη Θεοδοσιάδη , που από την αρχή ήταν στην καρδιά του αγώνα .
Τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν συμπαραστέκονταν απλώς, αλλά ήταν ένα μ' εμάς.
Σήμερα από δω λείπουν δυστυχώς φίλοι μου και συναγωνιστές, οι οποίοι επέλεξαν να συμμαχήσουν με απόντες, ή και με όσους ρήμαξαν την Πόλη.Πιστεύουν σε δήθεν ακομμάτιστα, καλά κι έντιμα παιδιά, ή σε έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη.
Στο όνομα της συναγωνιστικής σχέσης μας όμως θα μου επιτρέψουν μια ερώτηση:
- Δεν είναι οι έμπειροι, φρόνιμοι, ήσυχοι και υπάκουοι υπεύθυνοι για το ρήμαγμα της περιοχής πάνω από 30 χρόνια; Αυτοί οι τάχα ανεξάρτητοι, γιατί δε βρήκαν μια λέξη να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που πρωτοστατούν για τον ΣΜΑ και την καύση στο ΤΙΤΑΝ; Αυτοί οι τάχα ακομμάτιστοι, πού ήταν, όταν η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ απέρριπτε τις προτάσεις του ΚΚΕ, των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή;
Τελευταία φαίνεται πως έχουν καταλάβει κι όσοι πήγαν μαζί τους πως ούτε με διοίκηση ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ούτε με ΔΕΡΜΟΥΤΖΙΔΗ και ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ θα σταματήσει ο ΣΜΑ. Θα συνεχιστεί με το πρόσχημα πως θα είναι ένας δικός μας, που θα διαχειριζόμαστε και θα ελέγχουμε εμείς.
ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ!
Δεν τα πιστεύουν ούτε κι όταν τα γράφουν , αντιγράφοντας τις ανακοινώσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ.
ΞΕΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ!
Την Κυριακή στην κάλπη με τα ψηφοδέλτια της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και τον ΤΑΣΟ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ, για ένα Δήμο με την Ευκαρπία καθαρή, πρωτοπόρο στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων με ανακύκλωση,
μείωση, επανάχρηση - επαναχρησιμοποίηση.
Για να βρίσκει εκεί εργασία ο κάτοικος της πόλης και να μην περιμένει ΜΑΤΑΙΑ να τον βολέψει ο κάθε πολιτικάντης.
Τέλος ΔΗΛΩΝΩ και με τη σημερινή ευκαιρία πως είτε έτσι είτε αλλιώς εμείς θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, γιατί
"ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΛΑ, Ο ΣΜΑ ΚΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ