Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η κοινωνία στενάζει και δεν ακούτε τον στεναγμό. Είστε αλλού. Δεν ακούτε «το Βουητό του ωκεανού» δεν ακούτε «το τρίξιμο του κόσμου». Φθάνει πια!


 Ο Δήμος μας αξίζει κάτι καλύτερο από τους εκπρόσωπους του χειρότερου παλαιοκομματικού συστήματος του παρελθόντος. Εμείς είμαστε άσχετοι με τα πελατειακά συστήματα του παρελθόντος, δεν συμβιβαζόμαστε με το χθες και τους εκπροσώπους του. Ερχόμαστε, για να τα αλλάξουμε όλα. Και ας το βάλουν αυτό καλά στο μυαλό τους, Εκείνοι που έχουν επιλέξει το στρατόπεδο του χθες, της λιτότητας και των μνημονίων. Αλλά και οι όψιμοι υπερασπιστές του περιβάλλοντος, που αφού κατέστρεψαν τις ζωές μας, αφού επέτρεψαν να αναπνέουμε αιθαλομίχλη, αφού έδωσαν 'πράσινο φως' στα συμφέροντα να κάνουν πάρτι σε βάρος του περιβάλλοντος και της ζωής μας, τώρα, μόλις τώρα, εν όψη της κάλπης άλλαξαν προβιά και το παίζουν αγωνιστές.

Φθάνει πια η υποκρισία. Γιατί έχει φθάσει η ώρα των πολιτών.
Έχει φθάσει η ώρα της κρίσης, έχει φτάσει η ώρα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Έχει φθάσει η ώρα να δώσουμε όλοι μαζί την απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι αυτή η υποβαθμισμένη ζωή μας αξίζει.
 Έχει φθάσει η ώρα να πούμε τη δική μας, καθαρή και ξάστερη κουβέντα:με την Ψήφο μας λέμε  Δεν σας θέλουμε Φ Υ Γ Ε Τ Ε! Χορτάσαμε την απραξία σας, τα ψέματα σας, τις συναλλαγές σας, τις κούφιες υποσχέσεις σας, τις εξυπηρετήσεις στους ισχυρούς, τις γονυκλισίες στους δυνατούς, την υποταγή σας στα μνημόνια. Βολευτήκατε στην αγκαλιά των συμφερόντων και στη θαλπωρή της εξουσίας απέχετε από την κοινωνία από τις έγνοιες της από τις ανάγκες της.
Φθάνει πια! Φ Υ Γ Ε Τ Ε!
Δεν είστε μόνο λίγοι είστε επικίνδυνοι, γιατί η κοινωνία στενάζει και δεν ακούτε τον στεναγμό. Είστε αλλού.
Δεν ακούτε «το Βουητό του ωκεανού» δεν ακούτε «το τρίξιμο του κόσμου». Φθάνει πια! 
Στις 18 η αρχή στις 25 του Μάη η ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Πετάμε τις πολιτικές των μνημονίων και του Καλλικράτη.
Πάμε στην κάλπη με τον πολίτη πρωταγωνιστή.  Πόλη δεν ειναι οι παράγοντες και οι καρεκλοκενταυροι. Πολη είναι οι απλοί καθημερινοί άνθρωποί, αυτοί αποφασίζουν και διαμορφώνουν τις πολιτικές.
Πάμε στην κάλπη με πρόγραμμα και συνδυασμό έτοιμο να απαντήσει στην κρίση και στα άλυτα προβλήματα της πόλης.
Υπερασπίζουμε την εργασία, τα δημόσια αγαθά, τους ελεύθερους χώρους, την ιστορία της πόλης, τον πολιτισμό.
Αναμορφώνουμε το παρόν, υπερασπίζουμε το μέλλον του δήμου μας.
Πάμε στην κάλπη για να αλλάξουμε την πόλη, για να αλλάξουμε ζωή.
Στις 18 η αρχή στις 25 του Μάη η ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ