Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση

Ανακοίνωση 
Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών του Δήμου Παύλου Μελά σε χτεσινή της συνέλευση (22/05/2014) με θέμα τη στάση της στο β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, αποφάσισε να μη στηρίξει κανέναν από τους δύο υποψηφίους που διεκδικούν τη Δημαρχία.

Έχοντας την εκπεφρασμένη εκτίμηση, ήδη από την προεκλογική περίοδο, ότι τόσο ο κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος όσο και ο κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης ανήκουν στο ίδιο μπλοκ των μνημονιακών δυνάμεων και λαμβάνοντας υπόψη τη στενή, οργανική, ιδεολογική και πολιτική σχέση (ομολογημένη ή συγκαλυμμένη) του μεν πρώτου με το ΠΑΣΟΚ και του δε δεύτερου με τη Νέα Δημοκρατία θεωρούμε ότι η Δημαρχία είτε του ενός είτε του άλλου θα υπηρετήσουν τη μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης και θα εφαρμόσουν τον Καλλικράτη στο Δήμο μας. Κατόπιν όλων αυτών μας είναι αδύνατο να παρέχουμε την οποιαδήποτε πολιτική ή εκλογική στήριξη στον οποιονδήποτε από τους δύο.

Παρόλα αυτά καλούμε τους συνδημότες μας να συμμετέχουν στις εκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου, καθώς εκτός από τον Δήμο και την Περιφέρεια, ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές για την ανάδειξη των βουλευτών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τέλος, δηλώνουμε ότι στήριξη θα παρέχουμε σε κάθε κίνηση και πρωτοβουλία και σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, για την προάσπιση των ελεύθερων χώρων του δήμου μας, για την εναντίωση στην κατασκευή του ΣΜΑ Ευκαρπίας και της καύσης απορριμμάτων και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. 

Ευχόμαστε καλή επιλογή σε όλους.

Ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών του Δήμου Παύλου Μελά
                             Τάσος Σταμπουλής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ