Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών του Δήμου Παύλου Μελά, ευχαριστεί τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που μας στήριξαν με την ψήφο τους, μας τίμησαν και μας εμπιστεύτηκαν στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.
Δώσαμε την μάχη των εκλογών με έναν πολιτικά έντιμο, καθαρό και ειλικρινή τρόπο, χωρίς κρυφές συνδιαλλαγές, ανορθόδοξες μεταγραφές ή "χτυπήματα κάτω από την μέση". Μόνη μας έγνοια, ήταν η διάδοση και γνωστοποίηση των πολιτικών μας θέσεων, του προγράμματος μας και η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες του Δήμου μας. Με τον ίδιο τρόπο και προς την ίδια κατεύθυνση, θα κινηθούμε και στο επόμενο διάστημα.
Γνωρίζοντας ότι ο Δήμος μας έχει πολλές ανοιχτές πληγές, δηλώνουμε ότι θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα για την απόδοση των στρατοπέδων Καρατάσιου και Παύλου Μελά, την προάσπιση των ελεύθερων χώρων, το κίνημα ενάντια στην κατασκευή του φαραωνικού ΣΜΑ Ευκαρπίας και ενάντια στην καύση απορριμάτων.
Τέλος, και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο με τις δύο θέσεις που μας εμπιστεύτηκαν οι συνδημότες μας, θα δώσουμε την μάχη για περισσότερη δημοκρατία, διαφάνεια και αποτελεσματικότερο έλεγχο της νέας διοίκησης που θα προκύψει την ερχόμενη Κυριακή. Καλή συνέχεια σε όλους.
Τάσος Σταμπουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ