Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ομιλία του ΤΑΣΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ στην προεκλογική συγκέντρωση της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο της Πολίχνης την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2014
Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Κίνησης και μίλησε ο Υπ. Δήμαρχος Παύλου Μελά ΤΑΣΟΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ.
Στην ομιλία του ο ΤΑΣΟΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ παρουσίασε το δεσμευτικό πρόγραμμα της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ και άσκησε δριμύτατη κριτική στους δήθεν «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ » υποψήφιους Δημάρχους.
 Ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Οι αυτοδιοικητικοί αυτοί σήμερα, για να διασώσουν η για να εξασφαλίσουν τους θώκους, παριστάνουν τους ανεξάρτητους, τους ακομμάτιστους  και αντιμνημονιακούς και ανεβαίνουν στα κεραμίδια, για να εξαγνιστούν και να κοροϊδέψουν.
Δεν μετρούν πλέον τα παχιά και ψεύτικα λόγια, αλλά οι πράξεις.
Και οι πράξεις είναι γνωστές:
Δεν αντιστάθηκαν στις ελαστικές σχέσεις εργασίας.
Εφάρμοσαν όλες τις μνημονιακές κατευθύνσεις.
Υποστήριξαν θερμά τον "Καλλικράτη" και ανέχθηκαν τον ευνουχισμό της Αυτοδιοίκησης.
Ανέχθηκαν τη δραματική περικοπή πόρων της Αυτοδιοίκησης.
Αποδέχθηκαν το Παρατηρητήριο και την κατάργηση της σχετικής αυτοτέλειας της Αυτοδιοίκησης.
Μετέτρεψαν την Αυτοδιοίκηση σε ιμάντα μεταβίβασης των εθνικών και υπερεθνικών αντιλαϊκών πολιτικών, όπως για παράδειγμα η ελληνογερμανική συνεργασία και η «αξιοποίηση» (δηλαδή εκποίηση) της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας.
Μετείχαν στις ελληνογερμανικές συνελεύσεις.
Τελικά, ανέχθηκαν, αν δεν συναίνεσαν, να οδηγηθεί η Αυτοδιοίκηση ένα βήμα πριν από τον γκρεμό.
Αυτοί όλοι σήμερα, βγήκαν στο σεργιάνι, προς άγρα ψήφων.
Στο Δήμο μας τώρα, οι πεφωτισμένοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, από την μία ντύθηκαν μαχητές και αντιστασιακοί και από την άλλη, μαζί με τους  τοπικούς παράγοντες που τους ακολουθούν,   μοιράζουν απλόχερα υποσχέσεις και εκδουλεύσεις. Δεν μιλάνε για πολιτική.  Μιλάνε για  ανεξαρτησία από τα κόμματα. Δεν έχουν κομματικό παρελθόν. Δεν έχουν σχέση με τις βάναυσες μνημονιακές πολιτικές, ούτε με τα κόμματα που τις εφαρμόζουν. Είναι άχραντοι, αμόλυντοι και καθαροί.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος, πολιτεύεται μιμούμενος το κυβερνητικό «success story». Οργάνωσε μια άτυπη προεκλογική καμπάνια με δημόσιο και δημοτικό χρήμα. Πρόβαλλε μια εικονική πραγματικότητα, ώστε να κρύψει την πραγματική. Διαφήμισε το « success story του Παύλου Μελά». Πλειοδοτεί στο Ψέμα. Εκεί που ήταν απών,δηλώνει ότι ήταν παρών και πρωταγωνιστής. Διατρανώνει ότι δεν θα κτιστεί τίποτα στο στρατόπεδο Π. Μελά, ενώ παραχωρεί στρέμματα για κατοικίες στο στρατό και την εκκλησία. Η μοναδική του μέριμνα είναι να διαφημίζει το ανύπαρκτο έργο του. Ο δήμαρχος της διαπλοκής και καλλιέργειας πελατειακών σχέσεων, θέλει να συνεχίσει να διοικεί κατά το δοκούν. Δεν τον απασχολεί η άποψη της κοινωνίας. Όταν  στριμώχνεται και πρέπει να διαλέξει πλευρά, στρίβει δια του αρραβώνος, λέγοντας ότι, δεν θα έλθουμε σε σύγκρουση με την νομιμότητα. Κύριε Παπαδόπουλε, δεν μας ενδιαφέρει, εάν η άδεια καύσης απορριμμάτων που έδωσε στο ΤΙΤΑΝ το Υπουργείο είναι νόμιμη. Για μας είναι παράνομη και δεν την αναγνωρίζουμε. Νόμιμη είναι η θέληση των κατοίκων του δήμου μας. Νόμιμο είναι το δικαίωμα στη ζωή.

Ο γκαραντί γνήσιος δεξιός κ Δεμουρτζίδης, αναβαπτίστηκε και με την βοήθεια που του πρόσφεραν υποψήφιοι από ασύμβατους με αυτόν ιδεολογικούς χώρους. Ανεξάρτητος και αυτός. Ακομμάτιστος! Οι πληντυριάκηδες, ανέλαβαν με ζήλο, τον ρόλο του ξεπλύματος και ξεπέρασαν  κάθε όριο, παραβίασαν τις κόκκινες γραμμές και βάφτισαν την τοποθέτηση τους στην απέναντι όχθη,  “πράξη αντίστασης”. Οι έχοντες γνώση θα τους κρίνουν. Δεν μπορεί να μαζεύουν ψήφους στο μνημονιακό κουβά και να το παρουσιάζουν εναντίωση στις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων. Ανεξαρτησία και υπηρεσία στους στόχους των κινημάτων. Και το λένε τόσο συχνά «το είμαστε ανεξάρτητοι»,  που κάποιοι δεξιοί, ανησυχούν, μήπως  το πιστέψουν και οι ίδιοι στο τέλος.

Ο κ. Θεοδωρίδης, μάζεψε τα υλικά κατεδάφισης του ΠΑΣΟΚ και μια σειρά παράγοντες και επιχειρεί την ανακατάληψη του Δήμου. Λειτουργεί ψηφοθηρικά και πελατοκεντρικά . Μοίρασε τις θέσεις και τους ρόλους, έδωσε απλόχερα υποσχέσεις, ανέβασε τους τόνους. Σαν να μη συμβαίνει  τίποτα, θέλει να κυβερνήσει τον Δήμο το βαθύ ΠΑΣΟΚ του κυβερνητισμού,  του νεοφιλελευθερισμού και του κομματικού παραμάγαζου.
Όλα για την καρέκλα. Όλα για την ψήφο .Πουλάει το παραμύθι σε διαφορετικές παραλλαγές, αρκεί να πιάσει τόπο. Ανάλογα με τον ακροατή και το σερβίρισμα.
Μια εκδοχή διοίκησης που την αποδοκίμασε η ελληνική κοινωνία, θέλει να την πλασάρει σαν φρέσκια ιδέα, που την έχει ανάγκη ο τόπος.

Όλους αυτούς, δεν τους απασχολεί η αλλαγή Πολιτικής. Τους απασχολεί η εξουσία και η διαχείριση της. Είναι παράγοντες. Απέχουν πολύ από τα συμφέροντα της κοινωνίας. Νοιώθουν βολικά με τους ισχυρούς και τα κατεστημένα, και φυσικά  δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τις τομές και τις ρήξεις  με τα συμφέροντα και τις άνωθεν ντιρεκτίβες.
Οι αντιμνημονιακές τους κορόνες, έχουν ημερομηνία λήξης που είναι η επόμενη μέρα των εκλογών.
  
Απευθύνονται στον κόσμο, σαν  να  μην έχουν ευθύνη για τίποτα από αυτά που συμβαίνουν  και σαν να μη γνωρίζουμε τις διαδρομές τους. Πόσες φορές στον τόπο αυτό θα δούμε το ίδιο έργο; Δεν κατάλαβαν, ότι πλέον δεν υπάρχουν  ιθαγενείς;
Οι πολίτες ακόμα και τώρα, που υποφέρουν και πλήττονται από την κρίση, έχουν αξιοπρέπεια, έχουν κρίση, έχουν μνήμη. Γνωρίζουν τους Δημοτικούς “άρχοντες”. Γνωρίζουν τι έπραξαν,  τι παραμέλησαν και σε τι αδιαφόρησαν. Γνωρίζουν με τι συνθηκολόγησαν. Γνωρίζουν αυτούς που συμμετείχαν στο παζάρι των μεταγραφών, με μοναδικό κριτήριο,  να περισώσουν ή να εξασφαλίσουν την αυτοδιοικητική τους ύπαρξη.»
Η συγκέντρωση έκλεισε με την υπόσχεση της ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ στον ΑΓΩΝΑ για την επίτευξη της.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Εδώ τα Βασικά μέρη της ομιλίας του ΤΑΣΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ 



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Εδώ τα Βασικά μέρη της ομιλίας του ΤΑΣΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ