Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Νέο κρούσμα Λουδοβίκειας συμπεριφοράς του Δημάρχου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ



     Νέο κρούσμα Λουδοβίκειας συμπεριφοράς του Δημάρχου

    Δικό μου "το μαγαζί",  εγώ κρίνω, εγώ αποφασίζω εάν θα  ενημερώσω, ποιόν θα ενημερώσω  και πότε θα τον ενημερώσω. Αυτή είναι η λογική του σημερινού Δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου. Κράτησε στο συρτάρι του   τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) που κατέθεσε το ΤΙΤΑΝ για την αποκατάσταση - ανάπλαση ανενεργού λατομείου και τη δημιουργία οργανωμένου χώρου διάθεσης  για Απόβλητα Εκσκαφών Κατασκευών & Κατεδαφίσεων (ΑEKK) στην περιοχή της Ευκαρπίας.
    Οι κάτοικοι και οι φορείς δεν ενημερώθηκαν και το γεγονός έγινε γνωστό από τον τύπο, λίγο πριν την καταληκτική ημερομηνία της διαβούλευσης, στη 1 Μαρτίου, ενώ η συγκεκριμένη Μ.Π.Ε. έπρεπε να τεθεί σε διαβούλευση με τους πολίτες, από τις 31 Ιανουαρίου.
Πλήρως εκτεθειμένος ο Δήμαρχος. Μαζί με τα υπόλοιπα θα αξιολογηθεί και γι’ αυτό από τους Δημότες.
Ο χρόνος πλησιάζει.
    Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά και ο υποψήφιος Δήμαρχος της Τάσος Σταμπουλής, καταδικάζουν ανοιχτά και απερίφραστα αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές του Δημάρχου.
    Δηλώνουν ότι, όταν με την ψήφο των δημοτών στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου, αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου, αυτές οι συμπεριφορές θα σταματήσουν, θα υπάρξει άπλετη ενημέρωση των δημοτών για όλα τα θέματα, θα καταργηθούν κάθε είδους στεγανά   και θα περιέλθει σ’ αυτούς ο πρωταγωνιστικός ρόλος για όλα τα θέματα που αφορούν τη ζωή τους.
    Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, ήρθε η ώρα να πορευθούμε μαζί για μια πόλη ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
    Μια πόλη ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Γραφείο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ