Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Ο παραλογισμός συνεχίζεται!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην προηγούμενη ανακοίνωση της, η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών είχε τονίσει προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν είναι διατεθειμένη να συναινέσει στον «παραλογισμό» που επικρατεί στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά. 
Οι παράνομες εργασίες που άρχισαν οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, γύρω από το εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας, χωρίς καμία πολεοδομική άδεια, σταμάτησαν τελικά για μία εβδομάδα. Για τα μάτια του κόσμου δηλαδή και χωρίς ίχνος μεταμέλειας, για ενέργειες που καταδικάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, ακόμα και από τον ίδιο τον αντιδήμαρχο κ. Πάντση.

​Οι δεσμεύσεις του τελευταίου ότι επιλήφθηκε της κατάστασης και πως θα σταματήσουν οι εργασίες και θ’ αποκατασταθεί η νομιμότητα, παραπέμφθηκαν στις… καλένδες. Μόλις… «κάθισε η σκόνη» της αντίδρασης της κοινωνίας των πολιτών και της Ριζοσπαστικής Κίνησης, αντί για το… ξήλωμα, άρχισε να πέφτει το μπετόν στα καλούπια που είχαν ετοιμαστεί. 
Η επαίσχυντη συμφωνία που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επικυρώθηκε με την αποστολή των σχετικών εγγράφων παραχώρησης, γνώση των οποίων πήραν οι επικεφαλείς όλων των Δημοτικών Παρατάξεων. Κι ενώ στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όλοι συμφώνησαν ομοφώνως να συζητηθεί το θέμα και να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι σε αυτήν την συμφωνία, κάθε παράταξη ξεχωριστά, ώστε να φανεί στο τέλος αν το σώμα την εγκρίνει ή όχι, εντούτοις η Εκκλησία δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα.
Η νεοσύστατη διοίκηση του Δήμου εθελοτυφλεί, κάνει και πάλι τα στραβά μάτια και δίνει ένα πρώτο δείγμα γραφής, για το τι μπορεί ν’ ακολουθήσει σε όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν χρόνια τώρα την Πόλη μας και την πόλη της Θεσσαλονίκης γενικότερα. 
Καλούμε έστω και την ύστατη ώρα, την διοίκηση του Δήμου και τους αρμόδιους αντιδημάρχους να φανούν έστω και ελάχιστα συνεπείς σε ό,τι διατράνωναν προεκλογικά. Ακόμα κι αν συμφωνούν με το «μπετονάρισμα» μέρους των χώρων του στρατοπέδου, ας ακολουθήσουν την νόμιμη οδό και ας περιμένουν να εγκριθεί η συμφωνία παραχώρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο. Τότε άλλωστε, θα μπορούν να κριθούν και για την συνολική τους στάση απέναντι στο πρόβλημα.


ΤΑΣΟΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ 
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ