Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ενσωματωμένη εικόνα 1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Εν μέσω… ΔΕΘ και παράλληλα με τις ετοιμασίες για το 42ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά», η Εκκλησία βρήκε φαίνεται πρόσφορο έδαφος για να επιχειρήσει και πάλι να περιφράξει τον χώρο γύρω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας που βρίσκεται εντός του πρώην στρατοπέδου. Με τσιμέντο και συρματοπλέγματα…



Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της… ωμής παρανομίας, αφού οι εργασίες και οι φράχτες υψώθηκαν χωρίς την άδεια της Πολεοδομίας, σε κοινόχρηστο χώρο, κάτι που απαγορεύεται ρητά. Προφανώς, κάποιοι βιάζονται να τεμαχίσουν τα στρέμματα του «Παύλου Μελά» και να… ρίξουν «τσιμέντο», το οποίο και ηθικά είναι αντίθετο με το λαϊκό αίσθημα και την ανάγκη διατήρησης πρασίνου.
Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών, θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά της 12ης Σεπτεμβρίου και θα ζητήσει την ομόφωνη απόφαση του για να γκρεμιστούν οι φράχτες της ντροπής. Και αν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αποφασίσουν διαφορετικά, αν «σφυρίξουν αδιάφορα», αν η ίδια η διοίκηση δεν πάρει πρωτοβουλία για την τήρηση της νομιμότητας και τα αυτονόητα, θα προχωρήσει σε καταγγελία στην Πολεοδομία.
Δυστυχώς, ορισμένοι βάλθηκαν να επιβεβαιώσουν την λαϊκή ρήση «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρετε». Ο αγώνας για να μην τεμαχιστεί και να μην «τσιμεντοποιηθεί» το πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά» θα συνεχιστεί, με κάθε κόστος και κάθε θυσία. 

Τάσος Σταμπουλής, Επικεφαλής «Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών» Δήμου Παύλου Μελά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ