Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Τάσος Σταμπουλής Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Παύλου Μελά



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Σε μια ιδιαίτερα μαζική, ανοιχτή και δημοκρατική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε
την Παρασκευή 21 Φλεβάρη 2014, στο κλειστό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Χρήστος Τσακίρης», η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά, ανέδειξε τον υποψήφιο Δήμαρχο της, που είναι ο δημοσιογράφος Τάσος Σταμπουλής.


Η όλη διαδικασία που ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούνη του 2013 και κορυφώθηκε την Παρασκευή 21 Φλεβάρη του 2014, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, βρίσκεται στην αντίπερα όχθη των διαδικασιών των υπόλοιπων παρατάξεων και υποψηφιοτήτων στο Δήμο Παύλου Μελά, που κινούνται και εξαντλούνται στη λογική του παραγοντισμού.
Συγκρούεται με αυτές τις αντιλήψεις που καταδυναστεύουν για πολλά χρόνια τον Δήμο μας και τον έχουν οδηγήσει σε απαξίωση, στις συνειδήσεις των συμπολιτών μας.
 Όπως υπογραμμίσθηκε στη συνέλευση, ο υποψήφιος Δήμαρχος και η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών του Δήμου Παύλου Μελά, θ’ αγωνιστούν για να κερδίσουν τον Δήμο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, έχοντας σαν κεντρικό στόχο του προγράμματος τους, την αντιμετώπιση των καταστρεπτικών συνεπειών των μνημονιακών πολιτικών στην κοινωνία  
Θύμα αυτών των πολιτικών είναι και η Τοπική Αυτοδιοίκηση που οδηγείται σε πλήρη αφανισμό κι αναγκαστική απεμπόληση των αυτοδιοικητικών χαρακτηριστικών της.
 Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά στην εξαιρετική από κάθε άποψη συνέλευση της για την ανάδειξη του δημοσιογράφου Τάσου Σταμπουλή στη θέση του  υποψήφιου Δημάρχου Παύλου Μελά, διατράνωσε την απόφαση της για

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ –ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

 Έθεσε σαν πρωταρχική πολιτική επιλογή της το τρίπτυχο:

ΠΡΩΤΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

 Προσδιόρισε, τέλος, τον προγραμματικό της στόχο καλώντας την κοινωνία του Δήμου

Παύλου Μελά να αγωνιστεί μαζί της για έναν:

ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ :
 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ – ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ